دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق ایالات متحده، با انتشار پستی در شبکه اجتماعی «Truth Social» مدعی شد که شرکت کوکاکولا قصد دارد فرمول نوشابههای خود را در آمریکا تغییر دهد و بهجای استفاده از شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS)، از شکر نیشکر طبیعی استفاده کند.
هرچند این ادعا تاکنون از سوی شرکت کوکاکولا تأیید نشده، اما واکنش رسمی این برند جهانی نیز بی پاسخ نمانده است.
به گزارش آناژورنال ترامپ در پست خود نوشت:
با شرکت کوکاکولا درباره استفاده از شکر واقعی نیشکر در نوشابهها در حال گفتگو بودهام و آنها با این موضوع موافقت کردهاند. از همه مدیران کوکاکولا بابت این تصمیم تشکر میکنم. تصمیم خیلی خوبی خواهد بود – خواهید دید. بهتر است!
وی خود را عامل این تصمیم معرفی کرده و مدعی شده که این تغییر به بهبود کیفیت و طعم نوشابههای محبوب آمریکایی منجر خواهد شد.
واکنش رسمی کوکاکولا به اظهارات ترامپ درباره تغیر فرمول
در واکنش به اظهارات ترامپ، سخنگوی شرکت کوکاکولا در گفتوگو با شبکه CNN گفته است:
ما از اشتیاق رئیسجمهور ترامپ نسبت به برند نمادین کوکاکولا قدردانی میکنیم. جزئیات بیشتری از نوآوریهای جدید در مجموعه محصولات کوکاکولا بهزودی منتشر خواهد شد.
با این حال، شرکت کوکاکولا تغییری در فرمول فعلی نوشابهها را تأیید نکرده و همچنان بر ایمنبودن و کیفیت ترکیبات کنونی تأکید دارد.
کوکا کولا از فرمول فعلی خود در برابر ترامپ دفاع کرد
کوکاکولا همچنین در بیانیهای به روزنامه گاردین اعلام کرده:
نام این ماده شاید پیچیده بهنظر برسد، اما شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) که برای شیرینکردن برخی از نوشیدنیها از آن استفاده میکنیم، در واقع یک شیرینکننده تهیهشده از ذرت است. این ماده ایمن است، تقریباً بهاندازه شکر معمولی در هر وعده کالری دارد و بدن آن را بهطور مشابهی متابولیزه میکند.
در ادامه این بیانیه، کوکاکولا به نقل از انجمن پزشکی آمریکا (AMA) تأکید میکند که:
«شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) بیشتر از شکر یا سایر شیرینکنندههای پرکالری باعث چاقی نمیشود.»
سوالات متداول:
آیا کوکاکولا در حال تغییر فرمول است؟
فعلاً هیچ تأیید رسمی در این مورد منتشر نشده؛ ادعای تغییر از سوی دونالد ترامپ مطرح شده و کوکاکولا از «نوآوریهای آتی» سخن گفته است.
آیا شکر نیشکر سالمتر از HFCS است؟
هر دو تقریباً کالری و اثر متابولیکی مشابهی دارند، اما برخی تحقیقات نشان دادهاند HFCS ممکن است در مقادیر بالا تأثیرات منفی بیشتری روی سلامت متابولیکی داشته باشد.
آیا کوکاکولا در کشورهای دیگر هم از HFCS استفاده میکند؟
در بسیاری از کشورها مانند مکزیک، نوشابهها با شکر نیشکر تولید میشوند؛ اما در آمریکا بهدلیل سیاستهای کشاورزی و هزینه کمتر، HFCS استفاده میشود.
ارسال پاسخ
نمایش دیدگاه ها