برتری هسته‌ای ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا؛ المیادین: تهران دیگر از موضع ضعف مذاکره نمی‌کند

گزارش المیادین از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان نشان می‌دهد که تهران دیگر از موضع ضعف وارد مذاکره نمی‌شود و هرگونه توقف برنامه هسته‌ای را رد کرده است.

برتری هسته‌ای ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا؛ المیادین: تهران دیگر از موضع ضعف مذاکره نمی‌کند
برتری هسته‌ای ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا؛ المیادین: تهران دیگر از موضع ضعف مذاکره نمی‌کند
کانال تلگرام آناژورنال

پایگاه خبری «المیادین» در گزارشی تحلیلی پیرامون مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا در مسقط، پایتخت عمان، تأکید کرد که ایران دیگر مانند توافق سال ۲۰۱۵ از موضع ضعف وارد گفت‌وگو نمی‌شود و اکنون در جایگاه بالاتری از نظر توانمندی هسته‌ای قرار دارد.

جدیدترین اخبار را در آناژورنال بخوانید.

به گزارش رسانه تحلیلی خبری آناژورنال به نقل از المیادین، این رسانه با بررسی ابعاد مختلف مذاکرات، نوشت: تهران حاضر نیست هیچ‌گونه توقفی در برنامه هسته‌ای خود را بپذیرد و تنها دستیابی به سلاح هسته‌ای را منتفی می‌داند، نه کل برنامه را.

این در حالی است که واشنگتن نیز در مذاکرات، از برخی مواضع قبلی خود عقب‌نشینی کرده و تنها بر عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تأکید دارد.

این گزارش همچنین از افزایش تحرکات نظامی در منطقه در زمان برگزاری مذاکرات خبر داده و تأکید کرده این تحرکات نشانگر حساسیت و پیچیدگی روند مذاکرات فعلی است.

المیادین ضمن بررسی مواضع بین‌المللی نوشت: رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند با اثرگذاری بر روند مذاکرات، فشارها بر ایران را افزایش دهد.

در سوی دیگر، چین نیز یکی از بازیگران فعال در مذاکرات محسوب می‌شود و آمریکا نیز به‌دنبال بستن پرونده ایران جهت تمرکز بیشتر بر رقابت با چین است.

این رسانه در پایان تأکید می‌کند سیاست‌های خصمانه ترامپ و تمایل او به سلطه مطلق، نه تنها مفاهیم نظم سیاسی جهانی را تضعیف کرده، بلکه تهدیدی برای ثبات جهانی نیز محسوب می‌شود.

سوالات متداول:

۱. آیا مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت مستقیم انجام شده است؟

خیر. مذاکرات به‌صورت غیرمستقیم و با واسطه‌گری کشورهایی مانند عمان در حال انجام است.

۲. موضع ایران در مذاکرات فعلی چیست؟

ایران تأکید کرده که حاضر به توقف برنامه هسته‌ای خود نیست و فقط دستیابی به سلاح هسته‌ای را رد می‌کند.

۳. چرا مذاکرات در عمان انجام شده است؟

عمان به‌دلیل موضع بی‌طرفانه و سابقه میانجی‌گری مؤثر، میزبان گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا شده است.

۴. واکنش آمریکا به پیشرفت‌های هسته‌ای ایران چیست؟

آمریکا در مذاکرات فعلی برخی از خواسته‌های پیشین خود را تعدیل کرده و فقط دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را خط قرمز خود اعلام کرده است.

۵. نقش رژیم صهیونیستی و چین در این مذاکرات چیست؟

رژیم صهیونیستی تلاش دارد مذاکرات را تحت فشار قرار دهد، در حالی که چین در قالب بازیگری مستقل، نقش فعال در روند مذاکرات ایفا می‌کند.

تبلیغ در آناژورنال بنری
فاطمه زاده محمد کارشناس تولید محتوا حدودا 5 سال هست که در حوزه تولید محتوا فعالیت میکنم.