به گزارش رسانه تحلیلی خبری آناژورنال، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، رئیس قوه قضاییه، در واکنش به ادعاها درباره عملکرد شهید آیتالله سیدابراهیم رئیسی در پرونده معروف کرسنت، توضیحاتی ارائه داد.
وی گفت: «در پرونده کرسنت، هر کسی که اتهامش محرز شده، در دستگاه قضایی محکوم گردیده است. اما شما که میگویید شهید رئیسی عملکرد موفقی در این پرونده داشت، باید پاسخ دهید که چرا این پرونده در دوره ریاست او به سرانجام نرسید؟»
جدیدترین اخبار ایران در آناژورنال دنبال کنید.
اژهای همچنین با گلایه از برخی اظهارنظرها افزود: «نمیشود به هر کسی که خواستیم ناسزا بگوییم و انتظار داشته باشیم کسی از ما انتقادی نکند. باید عدالت در گفتار و رفتار رعایت شود.»
او در ادامه تأکید کرد: «ما در قوه قضاییه به هیچکس تبعیض قائل نمیشویم. برخی افراد با یک تذکر اصلاح میشوند، برخی با احضار، و برخی دیگر نیاز به اقدامات قضایی جدیتری دارند. همه اینها در مسیر اصلاح جامعه است.»
این اظهارات اژهای در حالی مطرح شده که در روزهای اخیر، پرونده کرسنت بار دیگر به موضوع بحثهای رسانهای و سیاسی تبدیل شده و برخی از منتقدان، عملکرد قوه قضاییه را در این خصوص مورد پرسش قرار دادهاند.
سوالات متداول
پرونده کرسنت دقیقا چی بود؟
پرونده کرسنت مربوط به قراردادی بین ایران و یک شرکت اماراتی برای صادرات گاز بود که به دلیل اتهامات فساد و ضرر اقتصادی بالا، تبدیل به یکی از پرحاشیهترین پروندههای قضایی ایران شد.
چرا اسم شهید رئیسی توی ماجرای کرسنت مطرحه؟
چون آیتالله رئیسی در دورهای که رئیس قوه قضاییه بود، پرونده کرسنت در حال رسیدگی بود و بعضیها معتقد بودن اون زمان اقدامات خوبی در این زمینه انجام شد.
اژهای درباره عملکرد رئیسی تو پرونده کرسنت چی گفت؟
گفت اگه واقعا عملکرد خوبی بوده، چرا اون موقع پرونده به نتیجه نهایی نرسید؟ یعنی یه جورایی سوالبرانگیز دونست که چرا نتیجه نهایی حاصل نشد.
آخرش چی شد؟ کسی توی پرونده کرسنت محکوم شد یا نه؟
بله، اژهای گفت هر کسی که اتهامش ثابت شده باشه، توی دستگاه قضایی محکوم شده و برخورد قانونی باهاش شده.
چرا هنوز مردم درباره کرسنت سوال دارن؟
چون خیلی از مسائل این پرونده برای عموم شفاف نیست، رقمهای مالی بزرگی توش مطرح شده و هنوز احساس میکنن که همهچیز روشن نشده.
اصلاً الان این پرونده بسته شده یا هنوز بازه؟
بهصورت رسمی اطلاعات دقیق از بسته شدن کامل پرونده منتشر نشده، ولی به نظر میرسه هنوز ابعادش برای خیلیها جای سوال داره.
چرا اژهای گفت نباید با ادبیات تند صحبت کرد؟
منظورش این بود که نباید در بحثها و انتقادات، به شخصیتها حمله لفظی کنیم یا با لحن تند بخوایم حرف بزنیم، چون این نوع برخورد به اصلاح کمک نمیکنه.
تو پروندههای مهم مثل کرسنت، دستگاه قضا چهجوری برخورد میکنه؟
اژهای گفت برخورد بدون تبعیضه، یعنی همه فارغ از مقام و جایگاه، باید پاسخگو باشن و قانون برای همه یکسان اجرا میشه.
ارسال پاسخ
نمایش دیدگاه ها