به گزارش رسانه تحلیلی خبری آناژورنال، رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از بررسی آمار تصادفات شهری در سه سال اخیر (۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲) خبر داد و اعلام کرد که ۷۷ درصد از جانباختگان معابر شهری در این سه سال مربوط به ۱۵ استان کشور بوده است.
سرهنگ حسین ولی تویسرکانی در حاشیه هفتمین کنفرانس بینالمللی مدیریت و ایمنی ترافیک بیان کرد که ۵۹ درصد از جانباختگان در این استانها مربوط به مراکز همان استانها است.
جدیدترین اخبار ایران در آناژورنال دنبال کنید.
همچنین در این مدت ۷۶ درصد از جانباختگان تصادفات شهری از کاربران آسیبپذیر بودهاند که بیشتر آنها در این ۱۵ استان حادثه دیدهاند.
طبق گفته رئیس پلیس ترافیک شهری، ۷۳ درصد از مجروحان تصادفات شهری در کشور در این ۱۵ استان بودهاند که ۷۴ درصد آنها نیز کاربران آسیبپذیر هستند.
در نهایت، سرهنگ تویسرکانی بر رعایت قوانین ترافیکی تأکید کرده و به اهمیت استفاده از کلاه ایمنی، بستن کمربند ایمنی، پرهیز از سرعت غیرمجاز، رعایت سرعت مطمئنه و عدم استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی اشاره کرد.
آمار تصادفات نشاندهنده لزوم ارتقای ایمنی معابر، بهبود طراحیهای شهری و آموزش بیشتر کاربران ترافیکی، خصوصاً در استانهای پرخطر است.
۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری عبارتند از: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، قم، مازندران، کرمان، کرمانشاه، گیلان، یزد، تهران بزرگ و ویژه غرب تهران.
سوالات متداول
۱. کدوم استانها بیشتر تصادف میکنن؟
۱۵ استان با بیشترین تصادفات شهری شامل آذربایجان شرقی، خوزستان، فارس، اصفهان، تهران و چند استان دیگه هستند که بیشتر تصادفات و جانباختگان در این مناطق رخ میده.
۲. تصادفات شهری بیشتر در کجا اتفاق میافته؟
بیشتر تصادفات شهری در شهرهای بزرگ و مخصوصاً در مراکز این استانها اتفاق میافته. مثلاً تهران بزرگ و سایر کلانشهرها از جمله مناطق پرتصادف هستند.
۳. چرا تصادفات شهری اینقدر زیاد شده؟
یکی از دلایل زیاد بودن تصادفات شهری، عدم رعایت قوانین ترافیکی مثل سرعت زیاد، استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی و نبود تجهیزات ایمنی مثل کلاه ایمنی و کمربند ایمنی است.
۴. چرا موتورسوارها بیشتر تو تصادفات شهری آسیب میبینن؟
موتورسوارها جزو کاربران آسیبپذیر هستند و بهخاطر سرعت زیاد و عدم استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب، بیشتر در تصادفات شهری آسیب میبینن.
۵. تصادفات شهری بیشتر تو چه ساعتهایی اتفاق میافته؟
تصادفات شهری معمولا در ساعات اوج ترافیک، مثل صبحها و عصرها بیشتر رخ میده. این زمانها ترافیک سنگینتر و رانندگی سختتر میشه.
۶. چطور میتونیم از تصادفات شهری جلوگیری کنیم؟
برای جلوگیری از تصادفات باید قوانینی مثل سرعت مطمئنه رو رعایت کنیم، کلاه ایمنی بزنیم، کمربند ایمنی ببندیم و از استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی خودداری کنیم.
۷. تصادفات شهری بیشتر در چه نوع وسایل نقلیه اتفاق میافته؟
تصادفات شهری بیشتر با موتورسیکلتها، خودروهای شخصی و حتی دوچرخهسواران اتفاق میافته. موتور سوارها جزو آسیبپذیرترینها هستن.
۸. کجا باید برای ایمنی بیشتر رانندگی کنیم؟
برای ایمنی بیشتر باید همیشه از کمربند ایمنی استفاده کنیم، سرعت رو کنترل کنیم و از وسایل نقلیه ایمن و بهروز استفاده کنیم.
۹. چه عواملی باعث تصادفات زیاد در شهرها میشه؟
بیشترین عوامل تصادفات شهری شامل سرعت زیاد، ترافیک سنگین، عدم رعایت قوانین توسط رانندگان و عدم وجود تابلوهای هشداردهنده در برخی مناطق شهری هست.
۱۰. چرا در تصادفات شهری بیشتر افراد در بیمارستانها میمیرن؟
بیشتر جانباختگان تصادفات شهری در مراکز درمانی فوت میکنن چون در تصادف بهشدت آسیب میبینن و در مسیر انتقال به بیمارستان یا در مراحل درمان جان خودشون رو از دست میدن.
ارسال پاسخ
نمایش دیدگاه ها